Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Razpis 7. prvenstva veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu – Cerkno 2011

logo_zvvs7. prvenstvo veteranov vojne za  Slovenije v veleslalomu bo ekipno in posamično. Prvenstvo bo potekalo v okviru spominskega tekmovanja »Partizanske smučine-Cerkno 45«. Na tekmovanje vabimo tekmovalce območnih združenj VVS, ki bodo tekmovali ekipno in posamično, kakor tudi tekmovalce združenja Sever ter tekmovalce ZČS, ki bodo tekmovali samo posamično. 7. prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu bo potekalo v soboto 29. januarja 2011 na smučiščih Smučarskega centra Cerkno.


Izvleček iz programa :
Smučarski center Cerkno:
 9.00    Prihod tekmovalcev na smučišče, prevzem kart, dvig štartnih številk, ogled prog,
9.45    Otvoritev tekmovanj
11.00   Štart tekmovalcev na 7. prvenstvu veteranov vojne za  Slovenijo v veleslalomu  –  tekmujejo: člani  ZVVS, člani združenja Sever in člani ZSČ (smučarska proga Lom 4)  

Hotel Cerkno:
13.30  Zbor udeležencev pred Hotelom Cerkno, nastop Pihalnega orkestra ETA Cerkno
14.00  Tovariško srečanje, kosilo
15.30  Zaključna slovesnost z razglasitvijo rezultatov  

Osnovna pravila tekmovanja:
Člani zveze častnikov nastopajo v dveh samostojnih kategorijah na začetku tekmovanja. Medalje jim posebej podeli ZSČ.Samostojno tekmovanje imajo tudi člani Severa.
Vsak udeleženec lahko na dan prireditve, kot  tekmovalec nastopi samo enkrat (kot ćlan ZSČ, kot član ZB, pripadnik SV, član ZVVS,...). Če se kasneje ugotovi , da je tekmoval večkrat, se ga v vseh kategorijah diskvalificira. 

Nastopajo lahko samo člani ZVVS iz vse Slovenije, člani združenja Sever in člani Zveze častnikov Slovenije.
Tekmovanje poteka posamično v  naslednjih kategorijah: 
-  moški letnik 1962 in mlajši
-  moški letnik 1952 do 1961
-  moški  letnik 1951 in starejši 
-  ženske (vseh starosti).
Vsi  tekmovalci tekmujejo posamično. 

Medalje za posamično tekmovanje, ki jih prejmejo prvi trije v vsaki kategoriji, podeli  Zveza veteranov vojne za Slovenijo.
Ekipno tekmujejo samo tekmovalci območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo. Za ekipno tekmovanje se štejeta po dva najboljša časa v vseh treh moških kategorijah (skupno šest časov).
Prve tri ekipe v trajno last prejmejo pokale, ki jih podeli Zveza veteranov vojne za Slovenijo.
Zmagovalna ekipa prejme (za obdobje enega leta) prehodni pokal odprtega veteranskega prvenstva Slovenije v veleslalomu, ki ga podeljuje ZVVS. Prehodni pokal prejme ekipa v trajno last ob treh zaporednih osvojitvah ali po petih zmagah s presledki.
Posamezno OZ ZVVS, Združenja Sever in OZ Zveze častnikov Slovenije lahko prijavijo neomejeno število tekmovalcev Organizacija in tehnična izvedba tekmovanja: Trim klub Cerkno.
Koordinatorja za veteransko prvenstvo v veleslalomu: Franci Ferjančič GSM 041-475 312 in Boris Jordan GSM 041-482 519.

Prijave pošljite na naslov
(po možnosti na E-mail): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali Franci Ferjančič , Cesta na Plužne 8, 5282 Cerkno , v sili tudi na GSM 041-475 312 ali Boris Jordan  GSM 041- 482 519.  

Več >>> Razpis 7. prvenstva veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu – Cerkno 2011 (.doc)
              Prijavnica 
7. prvenstva veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu – Cerkno 2011 (.xls)

 


Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži