Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Program dela območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj za leto 2011

Predsedstvo območnega Združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj  je pripravilo predlog programa dela za leto 2011. V predlogu programa so upoštevane dosedanje izkušnje, aktivnosti ob obletnicah osamosvojitve, obveznosti organizacije kot zaključene celote ter vrsta nalog, ki jih dopolnjujejo Pravila območnega Združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj. Glavni cilji OZVVS Šoštanj so krepitev ZVVS, ohranjanje spomina na dogodke 90/91, krepitev domoljubja in bojevniških tradicij slovenskega naroda, skrb za članstvo OZVVS Šoštanj , obveščanje javnosti o delu OZVVS Šoštanj. Za izvedbo nalog za dosego ciljev je predsedstvo OZVVS Šoštanj imenovalo: Komisijo za športno dejavnost, Komisijo za statusne in socialne zadeve, Komisijo za zgodovinsko dejavnost in Komisijo za odlikovanja in priznanja.
Predlog nalog zahteva tudi ustrezna finančna sredstva, posebno vrednost spominskega obeležja ob 20. obletnici vojne za Slovenijo v centru Šoštanja in odkritju začasne spominske sobe  Doma veteranov Šoštanj v Belih Vodah.  Prizadevali si bomo za zbiranje potrebnih finančnih sredstev. Naloge iz Programa dela OZVVS Šoštanj za leto 2011  so predlog za razpravo na letnem zboru  območnega Združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj.  V letu 2011 bomo namenili vso potrebno pozornost za večjo vlogo zveze veteranov vojne za Slovenijo, za nadaljnji razvoj in za uveljavljanje položaja veteranov v Sloveniji.  

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži