Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Šoštanjski veterani na 10. ribiškem tekmovanju ZVVS v lovu rib s plovcem Ptuj 2011

Ob 13. uri je bilo konec tekmovanja. Tekmovalci, kateri so ujeli ribe  so le-te prinesli na tehtanje. Sreča je bila enim bolj, drugim manj naklonjena, tistim, ki jim je sreča obrnila hrbet so se prijetno zabavali in zato povedali več vicev na račun ribičev. Ob 14.00 uri  je bila razglasitev rezultatov. Ob otvoritvi tekmovanja so zbrane pozdravili dr. Štefan Čelan župan MO Ptuj, predsednik ZVVS Janez Pajer, predsednik OZVVS Ptuj Vlado Žgeč in vodja organizacijskega odbora Stanko Žitnik. Ob zaključku pa sta tekmovalce pozdravila in podelila medalje ter pokale predsednik ZVVS Janez Pajer in podžupanja Mestne občine Ptuj Helena Neudauer. Vse sodelujoče ekipe so prejele tudi Zahvalo za sodelovanje na 10. tekmovanju Veteranov vojne za Slovenijo v lovu rib s plovcem ob 20. obletnici osamosvojitve.

Najboljši so bili domačini, v sestavi Stanko Žitnik, Branko Verdenik in Dušan Horvat, saj so osvojili prvo mesto v ekipni konkurenci. Ptujski član Dušan Horvat pa je slavil tudi med posamezniki s 35280 gulova. Tekmovanja se je udeležila tudi štiričlanska  ekipa iz Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj  v sestavi Koželjnik Silvo, Bojan Apatič, Grazer Edo in Zdenko Zajc.  Šoštanjska  veteranska ekipa je med 42 ekipami  z 9250 g ulova in doseženimi 69,5 točkami zasedla 25. mesto. Med 129 posamezniki pa so člani ekipe OZVVS Šoštanj zasedli 49 (Bojan Apatič), 69 (Silvo Koželjnik) in 78 (Edo Grazer) mesto. 

 Sodelujoči so pohvalili dobro organizacijo tekmovanja, ki je ob lepem in sončnem vremenu potekalo brez zapletov. Tudi  Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo  Šoštanj je na podlagi Letnega programa dela razpisalo že 4. tekmovanje v lovu rib s plovcem, ki bo potekalo pod pokroviteljstvom  občine Šoštanj v počastitev občinskega praznika občine Šoštanj 8. oktobra  na Šoštanjskem jezeru.  Na tekmovanje bodo povabljeni veterani  Območnih združenj ZVVS,  veterani Zveze policijskih veteranskih društev Sever in člani Zveze slovenskih častnikov.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži