Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

5. tekmovanje veteranov območnih združenj veteranov ZVVS, veteranov združenja SEVER in častnikov Zveze slovenskih častnikov v lovu rib s plovcem Šoštanj 2012

novo_1 Na podlagi LP dela Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj, predsedstvo območnega združenjapokali medalje_ribisko_tekmovanje_sostanj_2012 Šoštanj R A Z P I S U J E  5. TEKMOVANJE V LOVU RIB  S  PLOVCEM   »ŠOŠTANJ 2012«   Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj pod pokroviteljstvom občine Šoštanj organizira 5. tekmovanje Veteranov vojne za Slovenijo v lovu rib s plovcem »Šoštanj 2012«, ki bo  potekalo v soboto,  1. septembra 2012 v Šoštanju na Družmirskem (Šoštanjskem jezeru). Ekipno tekmovanje in tekmovanje posameznikov bo potekalo pod pokroviteljstvom  občine Šoštanj v počastitev občinskega praznika občine Šoštanj in 21. obletnice osamosvojitvene vojne. Najbolje uvrščene ekipe in posamezniki bodo nagrajeni s pokali in medaljami. Najbolje uvrščena ekipa pa bo prejela prehodni pokal. Vsak udeleženec dobi spominski znak tekmovanja. Prijave lahko pošljete do četrtka, 30.septembra 2012 na naslov: OZVVS Šoštanj, Trg svobode 12, 3325 Šoštanj ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali  na  GSM: 041-474 367 (predsednik RD PAKA Šoštanj Franc Ravnjak), GSM 041-776 300, kjer lahko dobite tudi dodatne informacije.

Vljudno vabljeni!                                  OZVVS Šoštanj

 
pdf_akti  RAZPIS - 5. ribiško tekmovanje v lovu rib s plovcem - Šoštanj 2012     

  doc_small  PRIJAVNICA - 5. ribiško tekmovanje v lovu rib s plovcem - Šoštanj 2012 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži