Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

4. veteransko tekmovanje v lovu rib s plovcem Šoštanj 2011

Po treh urah napetih pričakovanj je ob 12. uri sledilo tehtanje in ocenjevanje ulova. Tehtnice so pokazale, da je bila najuspešnejša ekipa Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj s 3.034 grami ulova, drugo mesto je osvojila ekipa Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šmarje pri Jelšah s 685 grami,  tretje mesto pa je dosegla ekipa Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Zgornja Dravska dolina 1 s 360 grami ulova.

 


Med posamezniki  je prvo mesto osvojil Silverij Koželjnik iz OZVVS Šoštanj s 3.034 grami, drugo mesto je  pripadlo Goručan Dušanu iz OZVVS Šmarje pri Jelšah  s  685 g,  tretje mesto pa je osvojil Gregor Rijavec iz OZVVS Log-Dragomer-Lukovica s 360 grami ulova.  


Prehodni pokal občine Šoštanj na 4. tekmovanju v lovu rib s plovcem za leto 2011 je od lanskoletnih zmagovalcev iz OZVVS Šmarje pri Jelšah tako prejela ekipa OZVVS Šoštanj. Pokale in medalje najboljšim ekipam,  posameznikom in zmagovalni ekipi, ki je prejela  prehodni pokal, je podelil  župan občine Šoštanj in poslanec v državnem zboru RS g. Darko Menih.  Za izredno dobro organizacijo tekmovanja gre zahvala predsedniku RD Šoštanj in podpredsedniku predsedstva OZVVS Šoštanj  Ravnjak Francu. 


Sodelujoči so pohvalili dobro organizacijo tekmovanja, ki je ob hladnem, vendar dokaj lepem vremenu potekalo brez zapletov. Tekmovanje so zaključili s prijetnim druženjem v prenovljeni ribiški koči RD Šoštanj ob dobri hrani, z upanjem in obljubami, da se naslednje leto ponovno srečajo na 5. tradicionalnem tekmovanju v lovu rib s plovcem Šoštanj 2012.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži