Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Razpis 8. prvenstva veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu - Cerkno 2012

Udeleženci prvenstva v veleslalomu - Cerkno 2011Na  smučiščih Smučarskega  centra Cerkno na Črnem Vrhu nad Cerknim bo v soboto, 28.01.2012   v okviru 35. tradicionalne spominske smučarske prireditve »Partizanske smučine Cerkno '45«,  potekalo že 8. prvenstvo veteranov vojne za  Slovenije v veleslalomu.  35. tradicionalno spominsko smučarsko prireditev Partizanske smučine Cerkno '45, pripravljajo v spomin na prvo partizansko smučarsko tekmovanje v okupirani Evropi, ki se je v Cerknem in okolici zgodilo januarja leta 1945. Po smučarski tekmi »Partizanske smučine Cerkno '45« bo sledilo še 8. prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu – Cerkno 2012, na katerem bodo lahko ekipno in posamično  nastopili člani  območnih združenj VVS, samo  posamično pa tudi člani policijskega veteranskega združenja Sever in člani zveze slovenskih častnikov.
Izvleček iz programa:

Smučarski center Cerkno:

9.00    Prihod tekmovalcev na smučišče, prevzem kart, dvig štartnih številk, ogled prog,
9.30    Otvoritev tekmovanj
11.00   Start tekmovalcev na 8. prvenstvu veteranov vojne za  Slovenijo v veleslalomu–tekmujejo: člani ZVVS, člani združenja Sever in člani ZSČ (smučarska proga Lom 4)
Hotel Cerkno:
13.00  Zbor udeležencev pred Hotelom Cerkno, nastop Pihalnega orkestra ETA Cerkno, kosilo
14.30  Zaključna slovesnost z razglasitvijo rezultatov.

word icon_small   Razpis 8. prvenstva veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu
 exlogo  Prijavnica 8. prvenstva veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži