Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

13. tradicionalni vseslovenski pohod » Po poti generala Maistra - Sveta Ana 2012

 novo 1 Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Lenart V A B I bojne tovariše, veteranke in veterane, članepot v_ Cerkvenjak_2010
Maistrovih in drugih domoljubnih društev,  na 13. tradicionalni,  vseslovenski pohod » Po poti generala Maistra -  Sveta Ana 2012, ki bo v soboto, 2. junija  2012, ob 9. 00 uri pri Sveti Ani v Slovenskih goricah. Zbor udeležencev bo  med  8.30 in 9.00 uro  v centru Svete Ane. Za avtobuse in osebna vozila so urejena n označena parkirišča in dovozi iz vseh smeri. Po jutranjem okrepčilu, krajšem kulturnem programu ter nagovoru župana občine Sv. Ana  v Slovenskih goricah  g. Silva Slačeka, predstavnika ZVVS, predsednika OZVVS g. Darka Škergeta, se bo okoli 9.30 ure krenilo na 9 kilometerski pohod v smeri Sveta Ana – Zg. Ščavnica – Rožengrunt – Sveta Ana. Pot vodi po slikoviti rahlo valoviti slovenjegoriški pokrajini med travniki, polji, sadovnjaki in vinogradi brez večjih ali težjih vzponov. Med potjo bodo poskrbeli za predstavitev posameznih znamenitosti in za osvežilne napitke. Pot nazaj proti Sveti Ani bo potekala  po slemenu naselja Zg. Ščavnica, zaključek pa bo predvidoma ob 13.30 uri, kjer bo za udeležence pogostitev. Rok za prijavo je 27. maj 2012 sekretarju g. Iztoku Rozinu na telefonsko številko 041-318 901 ali na e-naslov:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Pokroviteljica pohoda je Zveza veteranov vojne za Slovenijo, gostiteljica pa Občina  Sveta Ana v Slovenskih goricah. Na pohod vabljene tudi veteranke in veterani OZVVS Šoštanj. Prijavite se do 26.5.2012 na e-naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  ali na GSM 041-793 724. V kolikor se bo na pohod javilo večje število udeležencev, bomo organizirali skupni prevoz.
image jpeg 
Karta - pot v Sveto Ano 2012

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži