Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Območni združenji slovenskih veteranov in častnikov Velenje organizirata strelsko tekmovanje za X. memorial Jožeta Ervina Prislana

novo 1 OZVVS Velenje in OZSČ Velenje, v sodelovanju s strelskim društvom Dolič V A B I T A v soboto, 6. oktobra 2012 v Dolič strelisce sd dolic(občina Mislinja) na ekipno strelsko tekmovanje za  X. memorial JOŽETA ERVINA PRISLANA, dogoletnega poveljnika 89. Območnega štaba TO  Velenje in prvega  poveljnika OŠTO Velenje v samostojni Sloveniji. Sočasno bo potekalo tudi posamezno tekmovanje za prehodni pokal za vse člane OZSČ in OZVVS Velenje. Pravico do nastopa na tekmovanju imajo člani Zveze veteranov vojne za Slovenijo, člani Zveze policijskih veteranskih društev »SEVER« in člani občinskih in območnih združenj Zveze slovenskih častnikov. Na strelišču se bodo tekmovalci pomerili z  MK puško standardne izvedbe, leže iz roke na razdalji 50 metrov in sicer pet poizkusnih strelov in deset strelov za rezultat,  čas streljanja je 20 minut. Strelivo priskrbi organizator. Pokale prejmejo prve tri uvrščene ekipe (vsak član zmagovalne ekipe pa prejme medaljo – zlato, srebrno, bronasto, glede na mesto uvrstitve). Zmagovalna ekipa prejme prehodni pokal. Za uvrstitve v streljanju z MK puško - posamezno prejmejo prvi trije najbolje uvrščeni tekmovalci medalje, prvo uvrščeni pa prehodni pokal. Štartnina znaša 45 EUR na ekipo in se plača ob prijavi ekipe, 6.10.2012 med 8. in 9. uro na tekmovališču (strelišču SD Dolič) sekretarki Tratnik Marijani. Prijave za tekmovanje v streljanju z MK puško – ekipno in posamezno sporočite do vključno torka, 02.10.2012, sekretarki Tratnik Marijani na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Po razglasitvi rezultatov bo prijetno druženje udeležencev. Za mirno roko pri tekmovanju bo poskrbljeno z malico in pijačo. Tekmovanje bo ob vsakem vremenu. 

Vljudno vabljeni!

pdf akti Razpis - X. memorial Jožeta Ervina Prislana 2012
pdf akti Pravila tekmovanja za izvedbo X. MJEP 2012
pdf akti Prijavnica - X. memorial Jožeta Ervina Prislana 2012
pdf akti Kako do strelišča SD Dolič


Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži