Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Sklenitev dopolnilnega zavarovanja vojnih veteranov in veterank pod ugodnejšimi pogoji in dodatnimi ugodnostmi

novo 1 Člani in članice, vojni veterani in veteranke Zveze veteranov vojne za Slovenijo in Zveze policijskih veteranskih društev Sever!
V medijih in dosedanjih obvestilih ZVVS in ZPVD Sever ste lahko zasledili, da je Zakon za uravnoteženje javnih financ (ZUJF) odvzel veteranom pravice tudi na področju plačila dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za upravičence po vojnih zakonih (vojni veterani, žrtve vojnega nasilja in vojni invalidi). Spremembe stopijo v veljavo s 1.1.2013. Od takrat dalje si bodo veterani vojne za Slovenijo morali sami plačevati dopolnilno zdravstveno zavarovanje, če bodo prejemki na družinskega člana v letu 2012 presegali 497,15 EUR. Ocenili so, da bo strokovna pomoč pri odločitvah o sklenitvi zavarovanja pod najbolj primernimi pogoji dobrodošla.

V Zvezi veteranov vojne za Slovenijo in Zvezi policijskih veteranskih društev Sever so se odločili, da svojim članom nudijo popolno podporo in pomoč pri odločitvi in morebitni novi sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. V ta namen so sklenili pogodbo o sodelovanju s podjetjem E-SKLEPANJE D.0.0., ki bo članom ZVVS in ZPVD Sever, če bodo to želeli, nudilo vso strokovno pomoč in odgovorilo na vsa vprašanja in dileme pri sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Ker v Sloveniji dopolnilno zdravstveno zavarovanje ponujajo tri zavarovalnice, Vam podjetje E-sklepanje omogoča odločitev, da sklenete zavarovanje pri eni od njih: ADRiATIC SLOVENICA; TRIGLAV ZDRAVSTVENA in VZAJEMNA. Vse tri zavarovalnice vojnim veteranom, nudijo 3% popust na osnovno premijo. Pooblaščeno podjetje Vas bo seznanilo z vsemi dodatnimi ugodnostmi in popusti, ki jih posamezna zavarovalnica nudi Vam, kot članu zveze veteranov in hkrati pomagali, da bodo Vaše odločitve realizirane. V ZVVS in v ZPVD Sever so se potrudili, da Vam pooblaščeno podjetje podari bon za 10 €, ki ga lahko koristite v trgovinah Mercator. Za vse veteranke in veterane je odprta brezplačna telefonska številka 080 6376, preko katere boste prejeli vse odgovore na Vaša zastavljena vprašanja. Kličete lahko vsak dan od 08. do 19. ure, lahko pa jih kontaktirate tudi na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali kar sami oddate naročilo na spletnem portalu www.esklepanje.si. S tern načinom želi ZVVS in ZPVD Sever omogočiti lažje razumevanje sprejetih sprememb in hkrati ponuditi možnost, da prejmete vse odgovore na Vaša vprašanja, ki se vam ob tern porajajo.
Vir: ZVVS
pdf akti Sklenitev dopolnilnega zvarovanja vojnih veteranov /ZVVS/
pdf akti Ugodnosti zavarovalnic zavarovancem s statusom voj. veterana

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži