Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Predpraznično voščilo in čestitka ob dnevu samostojnosti in enotnosti

novo 1 Spoštovani člani in članice, vojni veterani in veteranke OZVVS Šoštanj!

Leto, ki se končuje, je bilo za veteranke in veterane OZVVS Šoštanj zelo uspešno, zato bi se vsem članicam in članom, vojnim veterankam in veteranom šoštanjskega veteranskega združenja radi zahvalili za opravljeno delo in za dosedanje dobro sodelovanje.
Želimo si, da bi se s skupnim prizadevanjem za razvoj stanovske veteranske organizacije tudi v novem letu 2013 veselili novih uspehov.
Vsako prihajajoče leto je leto, ki nam lahko izpolni vsa pričakovanja. Naj bo leto 2013 polno izpolnjenih želja! Predsedstvo OZVVS Šoštanj vsem veterankam in veteranom ter občankam in občanom Šaleške doline želi za, dan samostojnosti in enotnosti, božič ter za novo leto 2013, veliko osebnega zadovoljstva, delovnih uspehov, veliko skupnih doživetij, ter sreče in notranjega miru.
                                                                                                                              Predsedstvo OZVVS Šoštanj

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži