Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Razpis 9. prvenstva veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu – Cerkno 2013

novo 19. prvenstvo veteranov vojne za Slovenije v veleslalomu, ki bo ekipno in posamično razpisuje Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Idrija – Cerkno. Prvenstvo bo potekalo v okviru spominskega tekmovanja »Partizanske smučine-Cerkno 45«. Na tekmovanje so vabljeni tekmovalci območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo (OZVVS), kakor tudi tekmovalci veteranskih društev Sever, ki bodo tekmovali ekipno in posamično, ter tekmovalci Zzveze častnikov slovenije (ZČS) Severne Primorske, ki bodo tekmovali samo posamično. 9. prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu bo potekalo v soboto 26. januarja 2013 na smučiščih Smučarskega centra Cerkno.
Prihod tekmovalcev na smučišče, prevzem kart, dvig štartnih številk, ogled prog bo ob 09. uri, otvoritev tekmovanj ob 9.30 uri, start tekmovalcev na 9. prvenstvu veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu bo ob 10.30 uri, ko tekmujejo člani združenja veteranov Sever in ZSČ, ob 11.uri pa je pričetek tekmovanja za člane ZVVS. Zbor udeležencev pred Hotelom Cerkno in kosilo bo ob 13.30 uri, zaključna slovesnost z razgalsitvijo rezultatov pa ob 14.30 uri.
O osnovnih pravilih tekmovanja, kategorijah in pokalih je več v prilogi razpisa.
Koordinatorja za veteransko prvenstvo v veleslalomu sta: Franci Ferjančič GSM 041-475 312 in Boris Jordan GSM 041-482 519. Prijave pošljite na priloženi prijavnici na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na naslov: Franci Ferjančič , Cesta na Plužne 8, 5282 Cerkno , v sili tudi na GSM 041-475 312 ali Boris Jordan GSM 041- 482 519.
pdf akti Razpis- 9. prvenstva veteranov vojne za Slovenijo Cerkno 2013
exlogo Prijavnica - Cerkno 2013

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži