Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

VABILO - Predavanje načelnika GŠ SV brigadirja mag. Dobrana Božiča o preobrazbi in reorganizaciji OS in SV

novo 1 Območno združenje slovenskih častnikov Laško,  vabi članice in člane območnih in občinskih organizacij Zveze slovenskih častnikov, Zveze veteranov vojne za Slovenijo, PVZ Sever, ZBNOB in predstavnike Slovenske vojske s celjskega in zasavskega območja  na delovno srečanje z Načelnikom Generalštaba Slovenske vojske, brigadirjem mag. Dobranom Božičem, ki bo  potekalo v sredo, 23. januarja  2013 v Kongresnem centru Thermane Laško - v modri dvorani (novi del zdraviliškega kompleksa) s pričtkom ob 17. uri. Na delovnem srečanju bo načelnik GŠ SV, brigadir mag. Dobran Božič predstavil tematiko z naslovom: “Preobrazba in reorganizacija obrambnih sil in Slovenske vojske  z novostmi v luči spreminjanja strateških konceptov obrambe in zaščite Republike Slovenije”.
Organizator OZSČ Laško  prosi, da se udeleženci srečanja, ki imajo svečane uniforme združenj ali terenske uniforme ZSČ in ZVVS,   dogodka udeleležijo v le-teh, ostali pa v civilni obleki. Za uspešno izvadbo srečanja prosijo, da  do 16. januarja 2013 javite  število udeležencev vašega združenja  oziroma društva. Za morebitna dodatna pojasnila so vam na razpolago na tel. št.: 041-405-113 ali 041-885-237.

pdf akti  Vabilo - predavanje načelnika GŠ SV brigadirja mag. Dobrana Božiča 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži