Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Javni poziv veterana Franca Pojbiča predsedniku ZVVS - (domnevno kršenje statuta, podrejanje članstva, zloraba položaja ....)

novo 1 Franc Pojbič, aktivni udeleženec vojne za Slovenijo in veteran vojne za Slovenijo, ki je  oktobra 1990 na poziv "skupine za pripravo obrambe republike Slovenije " brez razmišljanja, tvegal takratno službo v JLA, svoje imetje, življenja dveh majhnih otrok, žene in svojega, ter se odločil za sodelovanje v vojni za Slovenijo, je na ZVEZO VETERANOV VOJNE ZA SLOVENIJO in njenega predsednika generalmajorja Ladislava Lipiča naslovil: JAVNI POZIV ZARADI DOMNEVNEGA KRŠENJA STATUTA, PODREJANJA ČLANSTVA, ZLORABE POLOŽAJA PREDSEDNIKA IN  ZAVAJANJE JAVNOSTI OB NEUPOŠTEVANJU TEMELJEV IN OSNOVNIH NAČEL DEMOKRACIJE V ZVVS.  Franc Pojbič  je postal član ZVVS 17. januara 2012 in pripada Območnemu združenju veteranov vojne za Slovenijo Šentjur (OZVVS Šentjur pri Celju). Na osnovi 12. in 13. člena Statuta zveze veteranov vojne za Slovenije in v smislu ubranitve dobrega imena ZVVS, v povezavi s predsednikovim umeščanjem celotnega članstva ZVVS v  središče "upora proti Vladi RS", je poslal  predsedniku Zveze veteranov vojne za Slovenijo Ladislavu Lipiču 27 vprašanj, ki so razvidna iz priloge javnega poziva Franca Pojbiča zaradi domnevenga kršenja statuta ZVVS, podrejanja članstva, zlorabe….
Vir: www.zvvs.si 

pdf akti  Javni poziv veterana Franca Pojbiča predsedniku ZVVS 
pdf akti Odgovor predsednika ZVVS na Javni poziv

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži