Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

9. občinsko odprto tekmovanje v streljanju z MK puško - Kamnik 2013

novo 1 OZVVS Kamnik – Komenda v organizaciji Zveze veteranov vojne za Slovenijo in sodelovanju z občino Kamnik, vabi veterane vojne za Slovenijo, da se udeležite 9. občinskega odprtega tekmovanja v streljanju, za prehodni pokal ob prazniku občine Kamnik z malokalibersko (MK) puško, ki bo v soboto, 23. marca 2013, ob 9.30. uri, pri Lovskem domu v Špitaliču (cesta Kamnik – Vransko). Tekmovanje bo potekalo posamično in ekipno po 3 člani z malokalibrsko puško serijske izdelave z odprtim merkom, in sicer leže brez jermena na tarčo 50 x 50 cm na razdaljo 50 metrov. Serija 3 poskusno in 10 za rezultat. Najboljšim strelcem bodo podeljena bronasta, srebrna in zlata priznanja, najboljši ekipi pa prehodni pokal OZVVS Kamnik. Prijavnina 5€ po tekmovalcu mora biti poravnana pol ure pred začetkom tekmovanja za tekmovalce, prijavljene na strelišču.
Prijave pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na naslov OZVVS Kamnik, Glavni trg 24, 1241 Kamnik, št. TR 0231 0009 0203 317 pri NLB najkasneje do 19.3.2013.
Veteranski pozdrav.
OZVVS Kamnik – Komenda
mag. Zvonko Cvek, l.r.
Predsednik
pdf akti Vabilo na 9.občinsko odprto tekmovanje -Kamnik 2013
pdf akti Ekipni rezultati 8. tekmovanja z MK puško - Kamnik 2012
pdf akti Ekipni rezultati 7. tekmovanja z MK puško - Kamnik 2011

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži