Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Veterani OZVVS Šoštanj sprejeti v polnopravno članstvo ZVVS

  

22 let v samostojni Sloveniji
1991- 2013

Na glavnem zboru ZVVS, ki je potekal 13. aprila 2013 v Zagorju ob Savi, so delegati glavnega zbora Zveze veteranov sprejeli v polnopravno članstvo Zveze veteranov vojne za Slovenijo 57. območno združenje, to je Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj (OZVVS Šoštanj).
Pogodbo o pristopu v članstvo ZVVS, sta na glavnem zboru Zveze veteranov (ZVVS) v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje, slovesno podpisala predsednik ZVVS Ladislav Lipič in predsednik OZVVS Šoštanj Leon Stropnik.
Vsem, ki ste nam na glavnem zboru izrekli svojo podporo pri sprejemu OZVVS Šoštanj v Zvezo veteranov, se najlepše zahvaljujemo. Šoštanjski veterani se bomo potrudili, da bomo dosegli skupne cilje in opravičili vaše zaupanje. Vsem, ki z nami že sodelujete, pa se zahvaljujemo za izkazano zaupanje in pomoč pri našem dosednjem skupnem delu, drugim, katere bo morda pritegnila naša ponudba za sodelovanje, pa se že v naprej zahvaljujemo za pozornost, ki nam jo boste izkazali z vašo pripravljenostjo, da se vam podrobneje predstavimo.

                                          Predsedstvo OZVVS Šoštanj
                                   Ohranjamo spomin na naš ponos!
logo youtube Glavni zbor ZVVS - Zagorje ob Savi, 13. april 2013
logo youtubePodpis pogodbe o sprejemu OZVVS Šoštanj v ZVVS
      icon foto
 Fotoreportaža sprejema OZVVS Šoštanj v članstvo ZVVS
      pdf akti Pogodba o pristopu OZVVS Šoštanj v članstvo ZVVS

  rtvslo 36_25 Veterani so se razveselili opravičila

  rtvslo 36_25 20. obletnica Zveze veteranov vojne za Slovenijo
mors ikona
 Minister Jakič se je udeležil zbora ZVVS

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži