Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Hotel Jakec*** na Tri kralje vabi veteranke in veterane na posebno veteransko ponudbo

Spoštovane veteranke, spoštovani veterani,
predsedniki območnih združenj
veteranov vojne za Slovenijo 91

Dovolite, da vas s prijaznim pisemcem povabim na ,,najlepšo stran Pohorja, v hotel Jakec*** na Tri kralje. Smo družinsko turistično in gostinsko podjetje s 13 zaposlenimi in smo ”pravi” Pohorci že 13 leto, medtem, ko se naša dejavnost približuje že 30 letnici delovanja. Nahajamo se v osrčju JV dela slovenjebistriškega Pohorja s čudovitim razgledom na Dravsko in Dravinjsko dolino ter mnogimi kulturnimi in skaralnimi spomeniki. Do nas vodi lepo urejena cesta, zagotovljena pa imamo tudi parkirišča za avtobuse. Smo le 16km oddaljeni od mesta Slovenska Bistrica in le 20km od Rogle oz. Areha.
V letu 2011 smo s ponosom odprli nov hotel Jakec *** v katerem lahko v povsem novi restavraciji sprejmemo več kot 300 oseb, hkrati pa ponudimo tudi 105 ležišč v sobah kategorije ***, štiri stezni bowling, za rekreacijo pa fitness center. 
Posebej Vas razvajamo v prekrasnem welnesu s štirimi savnami in jacuzijem. S svojo prepoznavno kulinariko in prijaznim osebjem razvajamo vsakega gosta posebej. Za to smo prejeli že mnogo priznanj in pohval na številnih področjih. 

Za Vas spoštovane veteranke in veterani pa smo pripravili prav posebno veteransko ponudbo s katero Vas želimo presenetiti in razvajati. Ta vsebuje ogled turističnih zanimivosti in pokušino kulinaričnih dobrot naše pohorske domače kuhinje. Zagotavljamo Vam brezhibno organizacijo veteranskega dne v naših krajih. Odločitev je torej preprosta! Pokličite nas in v trenutku bo vse urejeno.
Več o nas pa lahko preberete tudi na naši spletni strani www.jakec.si
Glede na to, da sem tudi sam veteran vojne za Slovenijo 91 in hkrati predsednik OZVVS
Slovenska Bistrica in PO Vzhodnoštajerske pokrajine ter član predsedstva Zveze veteranov vojne za slovenijo se še posebej veselim srečanja z Vami.
Prijazno vabljeni v naše kraje!
Osebje hotela Jakec in
Juhart Božo Jakec l.r.

Vabilo v  pdf akti PDF obliki

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži