Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

14. tradicionalni vseslovenski pohod » Po poti generala Maistra - Sveta Trojica 2013

novo 1 Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Lenart V A B I bojne tovariše, veteranke in veterane, člane Maistrovih in drugih domoljubnih društev, na 14. tradicionalni, vseslovenski pohod » Po poti generala Maistra - Sveta Ana 2013, ki bo v soboto, 25. maja 2013, ob 9. 00 uri pri Sveti Trojici v Slovenskih Goricah. Pokroviteljica pohoda je Zveza veteranov vojne za Slovenijo, gostiteljica pa Občina Sveta Trojica v Slovenskih goricah. Po okrepčilu in krajšem kulturnem programu se ob 9.30. ure krene na 9 kilometerski pohod v smeri Sveta Trojica – Verjane – Sp.Porčič – Sveta Trojica. Pot bo vodila po slikoviti rahlo valoviti slovenjegoriški pokrajini med travniki, polji, sadovnjaki in vinogradi brez večjih ali težjih vzponov. Ob poti boste lahko občudovali tudi še nekaj ohranjene vaške arhitekture, naravne znamenitosti in idiličen razgled. Med potjo bodo poskrbeli za predstavitev posameznih znamenitosti in za osvežilne napitke. Vrnitev proti Sveti Trojici bo po nabrežju trojiškega jezera in zaključek po znamenitih stopnicah, ki vodijo proti romarski cerkvi Sv. Trojica. Zaključek je predviden ob 13.30 uri, kjer bo za udeležence pogostitev. Priporočamo, da se za pohod primerno oblečete in obujete ter upoštevate navodila organizatorjev. Vsak udeleženec krene na pot na lastno odgovornost. Pridite torej med nas in bodite naši gostje. Veseli bomo vašega obiska in udeležbe na pohodu.
Po končanem pohodu bodo na prizorišču potekale tudi razne prireditve, ki jih prireja Občina Sv.Trojica ob občinskem prazniku, na katere ste vljudno vabljeni . Več na www.sv-trojica.si. Pripravili so tudi vodene oglede ene najlepših kleti na Slovenskem Razstavno protokolarni center Sv. Martina, ki leži ob evropski istoimenski poti. Voden ogled bo z degustacijo stal 3 eure po osebi. Na pohod vabljene tudi veteranke in veterani Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj (OZVVS Šoštanj).
Prijave sprejema sekretarka OZVVS Šoštanj ga. Vanda Zajc na tel. št. 041 – 793 543 ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži