Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

1. strelsko tekmovanje za prehodni pokal občine Šoštanj in OZVVS Šoštanj v streljanju z vojaško puško

novo 1 Občina Šoštanj in Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj v sodelovanju s Strelskim društvom Dolič Vas v okviru počastitve dneva ZVVS in 22. obletnice osamosvojitve Republike Slovenije V A B I T A v soboto, 1. junija 2013 na 1. strelsko tekmovanje za pokal OZVVS Šoštanj in Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj v streljanju s polavtomatsko vojaško puško PAP CZ kal. 7.62 mm. Tekmovanje bo potekalo na zelo lepo urejenem strelišču Strelske družine Dolič v Gornjem Doliču 59/A, v občini Mislinja, ki ima vsa potrebna dovoljenja za streljanje z vojaškim orožjem in ostalim orožjem.
Pokrovitelj tekmovanja je Občina Šoštanj in OZVVS Šoštanj, pokale in medalje za tekmovalce pa bo prispevala občina Šoštanj. Tekmovanje se prične ob 09. uri in bo potekalo ekipno (trije člani) in posamično s polavtomatsko puško (PAP), kalibra 7,62 mm na razdaljo 100 metrov. Tekmovalci bodo streljali leže z roke brez naslona na v tarčo velikosti 50 x 50 cm. Na voljo bo pet poskusnih strelov v roku petih minut in deset strelov za oceno v roku desetih minut. Po zaključenem tekmovanju bo ob dobri kulinarični ponudbi druženje udeležencev.
Ekipe svojo udeležbo prijavijo najkasneje do četrtka 30. maja 2013 po pošti na naslov: OZVVS Šoštanj, Trg svobode 12, p.p.5, 3325 Šoštanj ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Startnina za vsakega tekmovalca znaša 15 € (ekipa 45 €), kar zajema stroške organizacije in izvedbe tekmovanja, sodnike, pokale in obrok hrane ter eno pijačo. Startnina se plača na TRR pri Banki Velenje: 0242-6025-9001-592 s sklicem 01-06-2013 - davčna številka: 45200122, ali neposredno pred tekmovanjem, najkasneje do 8.30 ure. V primeru nakazila na TRR je treba ob prijavi predložiti fotokopijo potrdila o nakazilu.
Člani OZVVS Šoštanj ne plačajo startnine.
Prve tri ekipe prejmejo pokale, tekmovalci medalje, prvi trije v posamični konkurenci (kategoriji moških in žensk) prejmejo medalje. Prvo uvrščena ekipa prejme prehodni pokal občine Šoštanj, ki po treh zaporednih zmagah preide v trajno last. Prvi trije posamezne tekme za člane OZVVS Šoštanj prejmejo medalje, prvi pa prehodni pokal, ki po treh zaporednih zmagah preide v trajno last.
Dodatne informacije so dostopne po tel.: 041-776 300 (predsednik OZVVS Šoštanj Leon Stropnik) ali 040-830 910 (predsednik SD Dolič Franc Oštir).
Vljudno vabljeni! 
OZVVS Šoštanj
pdf akti Razpis-vabilo na 1. tekomvanje v streljanju z vojaško puško
word icon_small Prijavnica - 1. tekmovanje v streljanju z vojaško puško
pdf akti Propozicije tekmovanja
pdf akti Lokacija strelišča SD Dolič, Gornji Dolič 59/a, Mislinja

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži