Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Šoštanjski veterani uspešno izvedli 1. strelsko tekmovanje za prehodni pokal občine Šoštanj in OZ VVS Šoštanj v streljanju z vojaško puško

Zaradi odsotnosti župana občine Šoštanj je tekmovalce v imenu občine Šoštanj nagovoril in jim čestital predsednik veteranskega združenja Šoštanj Leon Stropnik, ki je ekipam in najboljšim strelcem podelil bronasta, srebrna in zlata priznanja, najboljši ekipi iz Strelskega društva VETERAN Kamnik pa prehodni pokal občine Šoštanj . Organizatorji iz OZ VVS Šoštanj so potrdili, da so odlični organizatorji, prav tako vrhunske strelske ekipe, ki so pokazale izjemno tekmovalnost in strelsko znanje na odlično urejenem strelišču Strelske družine Dolič. Na zaključku tekmovanja je udeležence obiskal in pozdravil gostitelj občine, v kateri se je odvijalo tekmovanje, župan občine Mislinja g. Franc Šilak.

1. odprto tekmovanje v streljanju z vojaško puško PAP za pokal občine Šoštanj v Doliču je odlično uspelo, ob tem pa se je ponudila ponovno odlična priložnost za prijateljsko srečanje sosednjih veteranskih in drugih organizacij, veteranov ZVVS in Sever, ter častnikov Zveze slovenskih častnikov, ki so se udeležili tega tekmovanja. Po zaključku tekmovanja, so se ob dobri kulinarični ponudbi udeleženci zadržali v prijateljskem druženju, navezali nova prijateljstva in poglobili sodelovanje, vsi udeleženci pa so prejeli tudi vabilo na 2. strelsko tekmo v letu 2014.


Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži