Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Vabilo na slovesnost ob Dnevu državnosti in 22. obletnici samostojnosti Republike Slovenije

novo 1 Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj, vas vljudno vabi na osrednjo občinsko prireditev ob Dnevu državnosti in 22. obletnici samostojnosti Republike Slovenije, ki bo v ponedeljek, 24. junija 2013 ob 18. uri pod šotorom na športnem igrišču v Skornem pri Šoštanju. Osrednjo prireditev prireja Občina Šoštanj v sodelovanju s Turističnim društvom Skorno pri Šoštanju, ki bo pripravilo program osrednje občinske prireditve. Slavnostni govornik na prireditvi bo župan občine Šoštanj Darko Menih.
Pred pričetkom osrednje slovesnosti v Skornem ste ob 17. uri vabljeni tudi k spomeniku »Braniteljem slovenske samostojnosti 1991« v Kajuhovem parku v Šoštanju, kjer bo delegacija Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj in občine Šoštanj, položila venec k spomeniku »Braniteljem slovenske samostojnosti 1991« in se poklonila vsem žrtvam osamosvojitvene vojne za Slovenijo 1991.
Vljudno vabljeni!
                                    22 let v samostojni Sloveniji 1991- 2013
                                           Ohranjamo spomin na naš ponos!
pdf akti  Vabilo TD Skorno na osrednjo slovesnost ob Dnevu državnosti

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži