Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Posebna ponudba letovanja za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo

novo 1 Hotel Delfin*** iz Izole je pripravil ponudbo letovanja v sezoni in izven sezone za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo (ZVVS), ki lahko letujejo pod ugodnejšimi pogoji. Hotel Delfin*** v Izoli leži tik ob morju, 10 minut hoda do starega mestnega jedra Izole. V notranjih bazenih je morska voda segreta na 30 oziroma 33°C, na voljo je tudi zunanji bazen. Predvsem, pa je pri njih veselo tudi ob večerih, ko zapojejo in zaplešejo.
Cena vključuje polpenzion (samopostrežni zajtrk, izbira med tremi meniji pri kosilu/večerji), prost vstop v bazene z ogrevano morsko vodo, jutranja telovadba v bazenu ali na prostem, popoldanska telovadba v bazenu, ob petkih in sobotah ples… V ceni je že upoštevan dogovorjen popust za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo.
K njim lahko pridete s prevozom v lastni režiji, lahko pa se odločite za vlak in hotel bo poskrbel za brezplačni prevoz med železniško postajo v Kopru in hotelom v Izoli.
V primeru, da ste član zveze/združenja hkrati tudi član društva upokojencev v okviru zveze ZDUS, se lahko odločite bodisi za koriščenje popusta za člane DU (ta popust ne pripada ostalim sopotnikom, če niso tudi sami člani DU), ali popust namenjen članom zveze/združenja in njihovim sopotnikom. Član se odloči za njemu bolj ugodno ponudbo.
Če pa želite biti sami gospodarji svojega časa, lahko izberite oddih tudi v Garni hotelu Vila Ana** v Rogaški Slatini, kjer je v ceni tudi že upoštevan dogovorjen popust za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo.
Vila Ana*** V Rogaški Slatini je idealna izbira oddiha za tiste, ki uživate v miru in ne marate hotelskega vrveža, ki želite za prazne želodčke skrbeti sami ter iščete poceni počitnice. Vila Ana nudi 13 sob z lastno kopalnico (dvo- in troposteljne, TV, radio, WC, tuš), dnevni prostor za druženje in kuhinjov pritličju ter brezžični internet. Tudi v tem primeru, če se odločite za Garni hotel Vila Ana** v Rogaški Slatini in v primeru, da ste član zveze/združenja hkrati tudi član društva upokojencev v okviru zveze ZDUS, se lahko odločite bodisi za koriščenje popusta za člane DU (ta popust ne pripada ostalim sopotnikom, če niso tudi sami člani DU), ali popust namenjen članom zveze/združenja in njihovim sopotnikom. Član se odloči za njemu bolj ugodno ponudbo. V ceni je že upoštevan dogovrjen popust za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo.
pdf akti
 Predstavitev hotela Delfin*** Izola
pdf akti Cenik ponudbe hotela Delfin*** Izola za člane ZVVS pod ugodnejšimi pogoji
pdf akti Cenik ponudbe hotela Vila Ana** Rogaška Slatina za člane ZVVS pod ugodnejšimi pogoji

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži