Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Ugoden 30 % popust za veterane vojne za Slovenijo v Termah Vivat

novo 1 V Termah Vivat Moravske Toplice so za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo in tudi njihove družinske člane pripravili posebno ugodno ponudbo s 30 % popustom. Ponudba velja od 1.7.2013 do vključno 1.9.2013. V času bivanja, si boste sprostili misli in dušo, se potopili v blagodejno zdravilne vrelce termalne vode, okušali prekmursko kulinariko, poskrbeli za svoje telo preko različnih športnih aktivnosti (nordijska hoja v objemu neokrnjene narave, kolesarjenje po prekmurskih gričih, raziskovanje kotičkov s skuterjem) ter si privoščili razvajanje s pravo tajsko ali klasično masažo v centru dobrega počutja.
Cena vključuje: namestitev v dvoposteljni sobi, polpenzion, kopanje v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo, osvežilna pijača v Püngrad baru (ob bazenu), zabavna nočna kopanja vsak petek in soboto, na dan odhoda kopanje še cel dan, prost vstop v fitnes studio, možnost uporabe interneta v avli hotela, plesna glasba ob sobotah, kolesarski izlet v deželo energetskih točk v srcu Prekmurja (Bukovniško jezero), otroška vstopnica za obisk parka dinozavrov v Avstriji, darilni bon za 10,00 € za Wellness center Vivat po osebi, darilni bon za 10,00 € za Tawan salon Vivat po osebi, darilni bon za 50 % popusta za vstop savne.
Dodatna ugodnost za člane ZVVS: razvajanje na vodni postelji Jouvence. Družinski bonus: en otrok do 12. leta biva brezplačno; otroci do 3,99. leta bivajo brezplačno, otroci od 4. do 9,99. imajo 50% popust, otroci 10. do 14. leta imajo 30% popust. Veterani se ob prihodu v terme identificirajo z izkaznico.
Ponudbo s cenikom si lahko ogledate v priloženi datoteki:
pdf akti Cenik ponudbe Terme Vivat za člane Zveze veteranov vojne za Slovenijo

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži