Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Vabilo na razpis 12. tradicionalnega tekmovanja v lovu rib s plovcem Ptuj 2013

novo 1 Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Ptuj bo pod pokroviteljstvom Zveze veteranov vojne za Slovenijo in Mestne občine Ptuj organiziralo že 12. tradicionalno državno tekmovanje Zveze veteranov vojne za Slovenijo v lovu rib s plovcem Ptuj 2013. Tekmovanje v lovu rib s plovcem za pokal MO Ptuj bo potekalo v soboto, 3. avgusta 2013 s pričetkom ob 09. uri ob ribnikih Ribiške družine Ptuj na Rogoznici in Ribiške družine Gorišnica v Moškanjcih na Ptuju. Ekipno tekmovanje bo potekalo pod pokroviteljstvom Mestne občine Ptuj v počastitev občinskega praznika MO Ptuj, tekmovanje posameznikov pa pod pokroviteljstvom ZVVS.
Ob 14. uri bo razglasitev rezultatov ter podelitev priznanj in medalj najbolje uvrščenim tekmovalcem. Vsak udeleženec prejeme tudi spominski znak tekmovanja.
Lovijo se naslednje vrste rib: krap, baboška, ploščič, androga, rdečeoka in rdečeperka.
Prijave pošljite na naslov: Zveza veteranov vojne za Slovenijo, Območno združenje Ptuj,
Vičava 1, 2250 Ptuj, lahko pa tudi na E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali na mobilni telefon: 031 380-570 (Stanko Žitnik) in 040 325-706 (Dušan Horvat), kjer lahko dobite tudi dodatne informacije. Odškodnina za tekmovanje je 15 € po tekmovalcu, spremljevalci 8 €. Lahko jo plačate na TR št.: Sl56 04202 0000430326 ali neposredno ob poimenski prijavi ekipe na kraju tekmovanja.
Pravico nastopa na tekmovanju imajo člani, ki izpolnjujejo pogoje iz 7. člena Pravil športnih iger/ tekmovalci rojeni leta 1973 in starejši/. Tekmovanje bo potekalo ekipno. Ekipa šteje 3 člane in vodja ekipe. Krmljenje dovoljeno, razen s plavajočo hrano. Lovi se po pravilniku RZS o lovu rib s plovcem. Nadaljevanje srečanja in druženja bo ob dobri jedači in kapljici
OZVVS Ptuj vljudno prosi, da se tekmovanja udeležite!
pdf akti Vabilo na razpis 12. tekmovanja v lovu rib s plovcem Ptuj 2013
pdf akti Prijavnica - Ptuj 2013

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži