Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

6. tradicionalno tekmovanje ZVVS, združenja SEVER in ZSČ v lovu rib s plovcem - Šoštanj 2013

novo 1 Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj pod pokroviteljstvom občine Šoštanj organizira že 6. tekmovanje v lovu rib s plovcem »Šoštanj 2013«, ki bo potekalo v nedeljo, 1. septembra 2013 v Šoštanju na Družmirskem (Šoštanjskem jezeru). Na tekmovanje so vabljeni veterani območnih združenj ZVVS, veterani združenja SEVER, veterani Zveze društev in klubov MORiS ter častniki Zveze slovenskih častnikov. Ekipno tekmovanje in tekmovanje posameznikov bo potekalo pod pokroviteljstvom občine Šoštanj v počastitev občinskega praznika občine Šoštanj ter 22. obletnice osamosvojitvene vojne za Slovenijo. Najbolje uvrščene ekipe in posamezniki bodo nagrajeni s pokali in medaljami. Najbolje uvrščena ekipa pa bo prejela prehodni pokal. Prehodni pokal je lansko leto je osvojilo OZVVS Šmarje pri Jelšah.
Prijave sprejemamo vključno do srede, 28. avgusta 2013 na naslov: OZVVS Šoštanj, p.p. 5,Trg svobode 12, 3325 Šoštanj ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali faks:(03) 8993 650 ali GSM 041- 474 367 (Franc Ravnjak), kjer lahko dobite tudi dodatne informacije.  Prosimo vas, da se zaradi tehnične izvedbe, držite roka in nam pošljete izpolnjene prijavnice.
Razpis-vabilo in prijavnica za 6. tekmovanje v lovu rib s plovcem Šoštanj 2013 se nahaja v prilogi. Vabimo vas, da se tekmovanja udeležite vsaj z eno ekipo (število ekip je neomejeno).
Vljudno vabljeni!                                                        OZ VVS Šoštanj
word icon_small Vabilo – razpis - 6. ribiško tekmovanje v lovu rib s plovcem - Šoštanj 2013 
word icon_small Prijavnica - 6. ribiško tekmovanje v lovu rib s plovcem - Šoštanj 2013

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži