Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Vabilo – razpis za VI. tadicionalni šahovski turnir za prehodni pokal ZVVS


Zveza veteranov vojne za Slovenijo in Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šmarje pri Jelšah vabita člane  Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo (OZVVS) in člane Policijskih veteranskih društev Sever (PVD SEVER)  na VI. tadicionalni šahovski turnir za pokal Zveze veteranov vojne za Sovenijo (ZVVS), ki bo potekal v soboto, 23. novembra 2013 s pričetkom ob 09. uri.
Šahovski turnir bo potekal  po pravilih FIDE za hitropotezni šah v Stari osnovni šoli, Celjska cesta št. 28, v  Šmarju pri Jelšah. Ekipa šteje tri igralce in rezerva. Pravico do tekmovanja imajo člani OZVVS in PVD SEVER. Za eno združenje lahko tekmuje le ena ekipa. Prijavnina znaša 10,00 EUR za tekmovalca in se nakaže na TRR OZVVS Šmarje pri Jelšah, TRR: 0600-0092-9576-325. Zmagovalna ekipa prejeme prehodni pokal ZVVS ter pokale prvim trem ekipam, medalje pa za tekmovalce prvih treh ekip. Za vse udeležence je zagotovljen topli obrok, in uvodni napitek. Za dodatne informacije kontaktirajete sekretarja Gobec Ferdinanda GSM: 041-868-246 ali predsednika Amič Vladislava  na GSM: 041-763-695. Prijava najpozneje do srede, 20.11.2013 po pošti na naslov:Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šmarje pri Jelšah, Aškerčev trg 24, p.p. 14, 3240 Šmarje pri Jelšah ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Vabljeni !

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži