Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Vabilo – razpis - II. tekmovanje OZSČ Laško v namiznem tenisu


Območno združenje slovenskih častnikov Laško (OZSČ Laško) vabi  člane  Zveze slovenskih častnikov Slovenije (ZSČ), veterane Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo (OZVVS) in člane Policijskih veteranskih društev Sever (PVD SEVER), da  se jim pridružijo s svojo tričlansko ekipo na II. tadicionalno tekmovanje Območnega združenja Zveze slovenskih častnikov Laško v namiznem tenisu. Tekmovanje  za pokal OZSČ Laško, bo potekalo v soboto, 30. novembra 2013 s pričetkom ob 08.30 uri,  v Kulturnem domu Marija Gradec. Pokrovitelj tekmovanja je predsednik OZSČ Laško g. Zvonko Zorec.
Razpored tekmovanja:
- 08.00 – 08.30 prijava ekip in pozdravni nagovor
- 08.30 – pričetek tekmovanja
- 13.00 – zaključek tekmovanja in razglasitev rezultatov
Pravila:
- pravico do nastopa imajo člani ZSČ, PVZ Sever in člani ZVVS ter ostali vabljeni
- ekipa šteje tri člane
- organizator zagotovi tekmovalne mize in prostor
- tekmovalci si zagotovijo loparje za tekmovanje in drugo športno opremo
- tekmuje se v ekipni konkurenci in v posamični konkurenci
- na tekmovanju se uporabljajo pravila NT zveze Slovenije
- tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost.
Prijave:
Ekipe svojo udeležbo prijavijo najkasneje do 27. novembra 2013 po pošti na naslov: OZSČ Laško, Trubarjeva 3, p.p. 103, 3270 Laško ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Startnina za ekipo znaša 15,00 € (za posameznika 5,00 €) in se plača ob prijavi na TRR pri Banki Celje št.: SI56 0600-0000-7420-993 s sklicem 00 301120131 ali neposredno ob prijavi na tekmovališču.
Parkirni prostor za tekmovalce je ob Gostišču Čater.
Nagrade:
Zmagovalne ekipe prejmejo pisna priznanja, tekmovalci prav tako pisna priznanja, ostali udeleženci pa priznanje za sodelovanje.
Dodatne informacije so dostopne po tel.: 041-405-113 ali 070-394-150.

Vabljeni!

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži