Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Donirajte 0,5% dohodnine za OZVVS Šoštanj


Od 31.5.2013 naprej je OZVVS Šoštanj  na seznamu upravičencev,  ki delujejo v javnem interesu na področju obrambe, saj nam je Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije, dne 31.05. 2013 z odločbo številka 093-49/2013-6, podelilo: Status društva, ki deluje v javnem interesu na področju obrambe. Iz tega statusa izhajajo določene obveznosti, ki jih OZVVS Šoštanj ima, tako do Ministrstva za obrambo RS, predvsem pa tudi do vseh  veterank in veteranov za še boljšim delom v združenju veteranov Šoštanj, hkrati pa ima tudi določene pravice. Podelitev statusa vse veteranke in veterane OZVVS Šoštanj zavezuje, da bodo v prihodnosti še bolj zavzeto delovali in po vseh svojih močeh razširjali domoljubje in blagovno znamko njihovega društva ter prispevali k popularizaciji zgodovinopisja, spominskih slovesnosti, športnih aktivnosti, družabnosti, humanitarne dejavnosti, in prijateljstva.
Prosimo vse veteranke in veterane vojne za Slovenijo, veteranke in veterane OZVVS Šoštanj, občanke in občane Šoštanja in širše, prijatelje in simpatizerje in vse, ki oddajate dohodninsko napoved in ste davčni zavezanci in rezidenti RS v skladu  z zakonom, ki ureja dohodnino in  ki podpirate naše delo in poslanstvo ali z nami simpatizirate, da 0,5% odstotka svoje dohodnine, ki bi jo sicer plačali državi, darujete za programe OZVVS Šoštanj, ter namenite del dohodnine OZVVS Šoštanj, Trg svobode 12, 3325 Šoštanj, davčna številka 45200122. OZVVS Šoštanj bo prejel vašo donacijo v letu 2014, če dostavite izpolnjen obrazec na DURS do 31. decembra 2013.

Vašo odločitev lahko sporočite takole:

1. Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu.
ALI
2. Natisnite obrazec - Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na pristojni davčni urad. Obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije lahko snamete tudi TUKAJ.

 

Obrazec izpolnite takole:

Ime oziroma naziv upravičenca

Davčna številka upravičenca

Odstotek (%)

Obomčno združenje veternov vojne za Slovenijo Šoštanj

4

5

2

0

0

1

2

2

       0,5%*


*Višino odstotka izberite sami, namenite lahko (največ) do 0,5%. Če namenite 0,5% dohodnine OZVVS  Šoštanj, boste ta del sredstev namesto v proračun namenili našemu območnemu veteranskemu združenju Šoštanj, vaša dohodnina pa bo ob tem ostala nespremenjena. Sredstva bomo porabili za dejavnosti Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj, v katerih ne manjka humanitarne dejavnosti, zgodovinopisja, spominskih slovesnosti, športnih aktivnosti, družabnosti in prijateljstva.

Iskrena HVALA vsem, ki boste del dohodnine namenili za OZVVS Šoštanj.
Veselimo se vaše podpore in se vam zanjo že vnaprej lepo zahvaljujemo.

OZVVS Šoštanj




Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži