Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Program dela OZVVS Šoštanj za leto 2014


Predsedstvo območnega Združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj  je na zadnji novembrski seji sprejelo predlog Letnega načrta dela za leto 2014. V preteklem letu je OZVVS Šoštanj skoraj vse  zadane naloge v celoti izvedlo in veseli smo, da nam je to uspelo, ne glede na zmanjšan finančni proračun. Kljub krizi smo veterani OZVVS Šoštanj  optimisti za leto 2014. Preglejte predlog Letnega programa dela  za leto 2014, ki je v prilogi in podajte pripombe, predloge in dopolnila. Program je datumsko in vsebinsko podoben letu 2013, vendar  še bolj odprt za članstvo, saj je še več shodov, pohodov,  skupnih srečanj, kjer se bomo družili.. Naštete naloge in aktivnosti iz  predloga LPD-2014 so za razpravo na letnem zboru  območnega Združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj, ki bo letos potekal meseca februarja 2014.  
V predlogu programa dela  so upoštevane dosedanje izkušnje, aktivnosti ob obletnicah osamosvojitve, obveznosti organizacije kot zaključene celote ter vrsta nalog, ki jih dopolnjujejo Pravila OZVVS Šoštanj. Glavni cilji OZVVS Šoštanj so krepitev zveze veteranov, ohranjanje spomina na dogodke 90/91, krepitev domoljubja in bojevniških tradicij slovenskega naroda, skrb za članstvo OZVVS Šoštanj, obveščanje javnosti o delu OZVVS Šoštanj in druge naloge. Predlog programa dela združenja za leto 2014 je zanimiv, raznolik in dostopen slehernemu članu naše organizacije. Ker želimo, da se naši člani družijo,  zaupajo, pomagajo in nas obveščajo o problemih, ki nastajajo, bo v ospredju še naprej rekreativni šport. V programu dela, ki je namenjen vsakemu članu naše organizacije, želimo približati tisto, kar nas bo še naprej družilo, tako kot v letih osamosvajanja Slovenije.
Obveščanje članstva bo potekalo kot do sedaj,  preko lokalnega časopisa List in Naš čas, glasila Veteran,  ter naše spletne strani: www.veterani-sostanj.si. Predlog nalog zahteva tudi ustrezna finančna sredstva, posebno vrednost pa bomo namenili v letu 2014 odkritju spominskih plošč na tetraedru pred Domom veteranov Belih Vodah ter odkritju  spominske sobe v Domu veteranov Bele Vode in seveda razvitju veteranskega društvenega prapora OZVVS Šoštanj. 
Prizadevali si bomo za zbiranje potrebnih finančnih sredstev, še naprej pa pričakujemo, da nam bo občina Šoštanj še bolj naklonjena in bo nas podprla pri izvedbi zanimivega programa.
Preglejte predlog Letnega programa dela  za leto 2014, ki je v prilogi in podajte pripombe, predloge in dopolnila. Program je datumsko in vsebinsko podoben letu 2013, vendar  še bolj odprt za članstvo, saj je še več shodov, pohodov,  skupnih srečanj, kjer se bomo družili.. Naštete naloge in aktivnosti iz  predloga LPD-2014 so za razpravo na letnem zboru  območnega Združenja veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj, ki bo letos potekal v sredini meseca februarja 2014. 

OZVVS Šoštanj

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži