Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Novoletno srečanje veteranov vojne za Slovenijo ter podžupana občine Šoštanj

Na tradicionalnem novoletnem srečanju, kjer se srečajo predstavniki območne organizacije veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj in predstavniki občine Šoštanj, so se tokrat srečanja udeležili člani predsedstva OZVVS Šoštanj in podžupan občine Šoštanj g. Viktor Drev.

Čeprav se zaradi odsotnosti ni mogel udeležiti srečanja župan občine Šoštanj g. Darko Menih, smo bili veterani veseli tudi udeležbe podžupana g. Vikija Dreva. Podžupan nas je seznanil z dosežki občine Šoštanj v letu 2013 in z načrti, ki so pred občino v letu 2014. OZVVS Šoštanj pa je predstavila uresničitev svojega delovnega programa za iztekajoče leto.

Oboji smo na koncu zaključili, da se morajo zgledno in uspešno sodelovanje med občino Šoštanj in med veteranskim združenjem, še naprej nadaljevati na tem nivoju. Predsednik OZVVS Šoštanj Leon Stropnik se je podžupanu zahvalil za podporo občine ter ga povabil, da se udeleži razvitja prapora OZVVS Šoštanj.

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži