Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Letni posvet predsednikov in sekretarjev Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo

1. marca 2014 je ZVVS v Centru za obrambno usposabljanje v Poljčah na Gorenjskem za predsednike in sekretarje Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo, organizirala letni posvet, ki so ga poimenovali »Veteranstvo v Sloveniji danes in v prihodnosti«. Posveta sta se udeležila tudi predsednik in sekretarka OZVVS Šoštanj Leon Stropnik in Vanda Zajc. O veteranstvu v preteklosti, organiziranju veteranov na slovenskem, veteranskih organizacijah danes v svetu in v Sloveniji ter možnostih delovanja veteranov v sodobnih demokratičnih časih so svoja razmišljanja predstavili dr.Vladimir Prebilič, dr.Damjan Guštin, Marjan Grabnar ter Bojan Erlih. V nadaljevanju posveta so organizatorji namenili pripravi na Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo, ki bo letos potekal v občini Sevnica. Pozorno so pregledali opravljeno delo v letu 2013, realizacijo finančnega načrta za minulo leto ter predlog finančnega načrta za letošnje leto in predstavili predlog Načrta dela ZVVS za leto 2014. Izognili se niso tudi najbolj aktualnim nalogam v letu 2014.

 

OZVVS Šoštanj

  

slike samsung 03.03.2014 025 slike samsung 03.03.2014 026 slike samsung 03.03.2014 029 slike samsung 03.03.2014 030 posvet zvvs_1_marec_2014

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži