Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Spoštovani veterani in veteranke !

 

V želji, da strokovne ekskurzije postanejo poučna in družabna tradicija, vas vabimo, 24.10.2015, da si tudi letos skupaj ogledamo delček naše prelepe domovine. Letošnja strokovna ekskurzije ima cilj na jugozahodnem delu Slovenije – Trebnje in Temeniška dolina. Obiskali bomo nekaj zanimivih krajev in znamenitosti kulturne dediščine, ki nam jih bodo predstavili gostitelji veterani iz Trebnja.

 

Vabimo vse veteranke in veterane OZVVS Šoštanj, da se do srede, 21. oktobra 2015 prijavite na domoljubni izlet/ekskurzijo na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pokličete na tel. številko GSM 041-776 300 Leona Stropnika. Prijave za izlet se zbirajo do zapolnitve sedežev na avtobusu. Cena izleta na posameznega udeleženca je 15 € katerega poravnate ob prijavi osebno ali pa preko TTR: 0242 6025 9001 592 s pripisom Strokovna ekskurzija 2015. Sklic: 00 - 01-2015.

 

Program ekskurzije:

7.30 - odhod - Šoštanj za hotelom Kajuh

7.40 – avtobusna postaja Velenje

10.00 – prihod v Šentrupert (ogled Dežele kozolcev)

12.00 –prihod v Trebnje ogled razstave likovnih samorastnikov

14.00 – prihod do spominskega parka Medvedjek

15.15 – prihod v vinsko klet Kozlevčar (degustacija vin)

18.00 – prihod na izletniško kmetijo Kazina (večerja in druženje)

Odhod proti domu po dogovoru

 

Gostitelji so nam za zaključek ekskurzije pripravili še obisk turistične kmetije, kjer nam bodo pripravili lokalne specialitete in zagotovo postregli z dobro domačo kapljico.


pdf button OZVVS Šoštanj-vabilo-izlet Trebnje-oktober 2015.pdf

 

 

PRISRČNO VABLJENI !

 

Predsednik OZVVS Šoštanj

 

Leon STROPNIK

 

 




Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži