Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Veterani Šoštanja na zboru pri veteranih iz Šmarji pri Jelšah

Prvi petek v mesecu februarju sta se člana predsedstva OZVVS Šoštanj Martin Štrigl in Ivan Juvan udeležila zbora OZVVS Šmarje pri Jelšah kateri je potekal v telovadnici osnovne šole Pristava pri Mestinju. Na zboru se je zbralo veliko število veterank in veteranov OZVVS Šmarje pri Jelšah ter kar nekaj gostov. Uvodoma je vse pozdravil podpredsednik Polda Kores in jim zaželel prijetno počutje med njimi, ter opravičil odsotnost predsednika Vladislav Amiča zaradi zdravstvenih težav. OZVVS Šmarje pri Jelšah je začasno imenovalo za vršilca dolžnosti gospoda Šturbeja.

Dogodkov, ki jih organizira OZVVS Šmarje pri Jelšah se vedno radi udeležimo, saj nas je ta veteranska organizacija vedno močno podpirala pri naših prizadevanjih, da organiziramo lastno veteransko organizacijo. Po uradnem delu je sledila pogostitev in prijeten klepet med veterani.

Želimo si še naprej tako dobrega in prijateljskega sodelovanja.

Leon Stropnik

DSC03466 DSC03475 DSC03554

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži