Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Šoštanjski veterani na 17. veteranskih športnih igrah v Radovljici

Tudi letošnjih 17 veteranskih športnih iger se je 9 članov OZVVS Šoštanj pomerilo v treh športnih panogah, streljanje, pikado, in met bombe ter osvojilo solidne rezultate.

V Radovljici so v soboto, 9.6.2018 potekale že 17. veteranske športne igre. Kot soorganizatorja sta letos sodelovala OZVVS Zgornja Gorenjska in PO Sever Gorenjska. Prireditve se je udeležilo več kot 650 tekmovalcev v šestih športnih disciplinah. Skupaj  je bilo skupaj z navijači in organizatorji prisotnih več kot 800 vojnih veteranov. Ob svečani otvoritvi so vse zbrane pozdravili: župan občine Radovljica Ciril Globočnik, predsednik OZVVS Zg. Gorenjska Janez Koselj in  podpredsednik Zveze veteranov Venčeslav Ogrinc. Igre pa je uradno otvoril predsednik ZPVD Sever dr. Tomaž Čas. Kljub nekaterim organizacijskim težavam pri panogi pikado, so vsa tekmovanja potekala tekoče in predvsem brez poškodb udeležencev. Tudi vreme se nas je usmililo, saj je bilo prijetno toplo in sončno.

Ekipni zmagovalec 17. veteranskih športnih iger je ekipa OZVVS Zg. Gorenjska. Drugo mesto je osvojila ekipa OZVVS Spodnja Savinjska dolina, tretja pa je bila ekipa OZVVS Ruše.

Na koncu so najboljši prejeli zaslužene kolajne in pokale.

Vidimo se ponovno na 18. veteranskih športnih igrah.

V prilogi so objavljeni rezultati po posameznih disciplinah in v skupnem seštevku ekip.

Leon Stropnik

DSC03575-2 DSC03582-2

 

https://photos.google.com/share/AF1QipOJ7UmWBwYaStr_cdaK9xabN4SDyEzGSMQpbnRMSTPoX-8ufClpHhDdWGfaLP1PAg?key=TUxJdjhjZTlheTBtUjVaLUhkVXRnYzlnWF82MU9n



Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži