Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Veterani Šoštanja na zboru pri veteranih iz Šmarje pri Jelšah

Zadnjo soboto v mesecu februarju sta se člana predsedstva OZVVS Šoštanj Martin Štrigl ter Ivan Juvan udeležila zbora OZVVS Šmarje pri Jelšah kateri je potekal v dvorani pod sedežem občine Rogatec. Na zboru se je zbralo veliko število veterank in veteranov OZVVS Šmarje pri Jelšah ter kar nekaj gostov. Uvodoma je vse pozdravil predsednik Anton Šturbej in jim zaželel prijetno počutje med njimi. Iz poročil je bilo razvidno, da so dobro delali in, da si zasluži dosedanji vršilec dolžnosti, ki je upravljal začasno funkcijo predsednika, tudi mandat za dobo štirih let. Med pozdravnimi govori se je Martin Štrigl zahvalil za povabilo, ter jim zaželel veliko uspeha pri delu in dobrega medsebojnega sodelovanja.

Dogodkov, ki jih organizira OZVVS Šmarje pri Jelšah se vedno radi udeležimo, saj nas je ta veteranska organizacija vedno močno podpirala pri naših prizadevanjih, da organiziramo lastno veteransko organizacijo. Po uradnem delu je sledila pogostitev in prijeten klepet med veterani.

Želimo si še naprej tako dobrega in prijateljskega sodelovanja.

DSC05163 DSC05327 DSC05349

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži