Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

Pridruži se nam

Obveščamo vse veteranke in veterane, ki so člani veteranske organizacije Šoštanj,  da so za potrebe dežurne  službe dosegljivi dve mobilni telefonski številki: 041 - 776 300 (predsednik L. Stropnik) in 031-663 454 (sekretarka Alenka Slatnar). Na navedenih telefonskih številkah lahko prejmete vse informacije v zvezi  delovanja, financiranja, aktivnostih, včlanitve v OZVVS Šoštanj idr...

Včlanitev v OZ VVS Šoštanj
Vsi tisti  veterani, ki že imajo status veterana in članske izkaznice ZVVS in bi se želeli včlaniti  v OZVVS Šoštanj,  lahko izpolnijo Pristopne izjave (snamete jo lahko tukaj  download ), veteranke in veterani, ki pa si še niso pridobili statusa vojnega veterana, še nimajo članske izkaznice in bi se prav tako želeli  včlaniti v OZ VVS Šoštanj,  pa dostavijo 2 sliki (format slike za  osebno ali potni list), izpolnijo  Prijavnico za včlanitev (snamete jo lahko  tukaj download), jo izpolnite in pošljete na naslov: OZ VVS Šoštanj,  Trg svobode 12, 3325 Šoštanj ali pa jo pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Status veterana
Po veljavni zakonodaji lahko status veterana pridobi vsak državljan RS, ki izpolnjuje pogoje po 2. členu Zakona o vojnih veteranih, UL RS št. 63-2918/1995 z dne 3.11.1995 in dopolnilih, ki so objavljeni v UL RS št. 101-4328/2006 z dne 3.10.2006. Informacije o pravicah, ki izhajajo iz navedene zakonodaje, člani dobite v pisarni društva ali na Upravni enoti, Odsek za vojne veterane v Velenju. Uradne ure  na Upravni enoti Velenje so v ponedeljek, sredo in petek.

OSTALE INFORMACIJE

Letna članarina

Predsedstvo OZ VVS Šoštanj je sprejelo sklep, da bo članarina tudi za leto  2015 znašala 14 EUR. Če boste članarino plačevali  po internetu (klik, abanet..), navedite ime in priimek člana, ki plačuje članarino. Dogaja se namreč, da je članarina plačana npr. iz računa zakonskega partnerja, ni pa navedeno za koga je izvršeno plačilo.

Glasilo Veteran
Takoj, ko postane OZVVS Šoštanj član ZVVS, bodo glasilo Veteran dobili vsi člani veteranske organizacije Šoštanj, ki bodo  poravnali članarino za tekoče leto. V primeru, da glasila Veteran ne boste prejeli, to čim prej sporočite v pisarno društva  ali na telefon 041 776 300 (predsednik L. Stropnik) ali 031-663 454 (sekretarka Alenka Slatnar). 

Spremembe osebnih podatkov
Ko bo OZVVS Šoštanj postalo član ZVVS (marec 2013), boste na  spletni strani ZVVS (www.zvvs.si) imeli  možnost preveriti svoje  osebne podatke. V kolikor se ne bodo ujemali z dejanskim stanjem, nam boste lahko posredovali prave podatke. Uporabniško ime in geslo za vstop v svoje osebne podatke na spletni strani www.zvvs.si,  boste  prejeli na položnici za plačilo članarine za leto 2015.

Obveščanje članstva
Obveščanje članstva predstavlja eno večjih težav, zato vas prosimo, da nam sporočite elektronske naslove  (tisti, ki nimate elektronskega poštnega naslova, lahko pošljete tudi e-poštni naslov svoje žene, sina, hčere..) in št. telefona (mobilni,  stacionarni). Navedene podatke lahko sporočite na zboru veteranov, na elektronski naslov OZ VVS  Šoštanj: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  ali pošljete po pošti na naslov: OZVVS Šoštanj,  Trg svobode 12, 3325 Šoštanj, ali  na številko mobilnega telefona 041 776 300 (predsednik L. Stropnik) ali 031-663 454 (sekretarka Alenka Slatnar).