Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Piškotke uporabljamo samo za anonimno uporabo podatkov o obisku strani, ne shranjujemo osebnih podatkov. S klikom na Sprejmi in nadaljuj se strinjate z uporabo piškotkov.

    Preberi več

    Direktiva EU o uporabi piškotkov

3. seja predsedstva OZVVS Šoštanj

1.decembra 2010 je v sejni sobi občine Šoštanj potekala 3. seja novoustanovljene območne veteranske organizacije Šoštanj. Člani predsedstva so pregledali realizacijo  sklepov 2. seje predsedstva OZVVS Šoštanj, imenovali nadomestnega člana Nadzornega odbora, sprejeli poročilo o  pridobivanju donatorskih in sponzorskih sredstev, obravnavali  in sprejeli  Poslovnik o delovanju OZVVS Šoštanj in  se dogovorili o izvedbi 1. družabnega srečanja veteranov vojne za Slovenijo občine Šoštanj, ki bo potekalo 3. decembra 2010 v jedilnici Termoelektrarne TEŠ Šoštanj. Predsedstvo je sprejelo tudi sklep, da se takoj prične s  pripravami ureditve treh  poslovnih prostorov v nekdanji Osnovi šoli Bele vode, katere jim je v brezplačno uporabo dala občina Šoštanj. V teh prostorih si  šoštanjski veterani želijo urediti svoj  Dom veteranov Bele vode, v katerem nameravajo urediti sobo za druženje, arhiv in spominsko sobo, v kateri želijo v vitrinah in plakatih prikazati eksponate, dokumente, fotografije osamosvojitvene vojne 1991,  na območju občine Šoštanj.
Predsednik OZVVS Šoštanj Leon Stropnik  je podal še poročilo s srečanja članov predsedstva v Vojašnici Celje dne 1. decembra 2010, katerega so se na povabilo poveljnika 20. Motoriziranega bataljona iz Celja, majorja Boštjana Baša udeležili predsednik Leon Stropnik, podpredsednik Franc Ravnjak in sekretar območne organizacije veteranov Šoštanj  Zdenko Zajc.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži